Frivillige

De frivillige var vårt desiderte høydepunkt i 2016, 2017 og 2018. Over 200 herlige mennesker, i alle aldre og kjønn, som gjorde en formidabel innsats for at Skjærvafest har blitt til tidenes festivalopplevelse på Nordmøre. I år trenger vi også mange hender og kloke hoder som er villig til å stille opp og hjelpe oss med gjennomføringen av Skjærvafest. Vi trenger hjelp til opp- og nedrigg, scenearbeidere, sjåfører, barpersonell, vakter, artistverter, cateringpersonell og festivalambassadører etc.

Vi kan tilby en spennende uke fylt med masse action og moro. Du får også et gjesteliste en dag gratis som takk for innsatsen. Så ikke nøl med å melde deg til tjeneste. Fyll ut vårt skjema som du finner her.

Husk å sette opp 3 alternativer i prioritert rekkefølge. Det du helst vil jobbe med som nr. 1 osv. Og skriv gjerne noen ord i kommentarfeltet om du har erfaring som er relevant.

Og husk: Det kan bli lange dager for noen, men vi er ute i frisk luft og på festival så da flyr tiden fort!

Håper vi sees

Vi gjør festivalområdet klart til festival. Setter opp barer, telt, gjerder, dekor osv. Under festivalen så holder vi området så fint som mulig og løser alle slags problemer. Dessuten gjennomfører vi solskinnspatrulje, der vi deler ut frukt, kaffe og vann til alle de andre frivillige. Etter festivalen pakker vi alt ned igjen. Her trenger vi all slags og ingen kompetanse, dette er selveste hjertet i hele organisasjonen!

Tirsdag bygger vi scenene, og onsdag og torsdag rigger vi opp lyd og lys. Så tar vi ned alt på søndag, samt river scener. Vi trenger nok noen til å hjelpe oss mandag 31. juli også. Her blir det gjerne litt lange dager, men vi stiller med mat og drikke!

Trivselsvakter, streifvakter, backstagevakter, inngangsvakter, scenevakter etc. Stå på vilje og godt humør er det som kreves. Vi er festivalens ansikt utad og sørger for at alle har det fint.

Selge billetter i døra, ta imot forhåndskjøpte billetter, scanner inn og setter på billettarmbånd og tar oss av gjestelisten. Videre har vi ansvaret for cashless- og informasjonsteltet. Der hjelper vi publikum med å fylle penger på cashlesskortet sitt, samt at vi gir nyttig informasjon til alle som trenger det.

Ansvar for en artist/band + reisefølge. Møte dem ved ankomst, gi alle opplysninger som trengs, følge dem gjennom dagen og sørge for at alt er på stell. Denne jobben krever både litt erfaring og bein i nesa!

Sette opp og ta vekk utstyr mellom hvert band/artist. Litt kunnskap om backline, strøm etc. er bra, men her trengs rolige og sindige folk som er flinke til å følge ordre.

Bli med og lag en trivelig backstage for våre artister. Torsdagen pynter vi og setter på plass møbler etc. Fredag og lørdag sørger vi for at alle artister har det de trenger i sine backstagetelt. Søndag pakker vi sammen backstage området.

Gjøre vårt barneområde til det kuleste stedet på jord! Barnetekket er selvsagt et must!

Har du erfaring med dette fra før er det en stor fordel. Her trenger man dessuten å være fylt 18 år innen 28. juli.

Sørge for at publikum, crew og artister aldri er sultne. I backstage- og crewcateringen betyr det å sette fram tørrmat, gjøre innkjøp, kutte grønnsaker og frukt, og holde orden i teltet. På publikumsområdet bistår vi kokkene med tilberedning, holder det rent og pent, tar imot bestillinger og betaling, samt serverer mat til publikum. Vi tar gjerne imot hjelp alle dager f.o.m 25. – 31. juli.

Vi trenger minibuss sjåfører, gaffeltrucksjåfører og sjåfører med vanlig klasse B sertifikat.

Kontakt oss

E-post: info@skjervafest.no

Her er festivalområdet