Skjærvanatt

Skjærvanatt er konserter og DJ’s rundt om i Kristiansund sentrum etter at festivalområdet i Skjærva stenger klokka 23.00. Dette er en perfekt mulighet til å holde på den gode festivalstemninga enda litt lenger inn i natta.

Skjærvanatt arrangeres i samarbeid med flere av byens utesteder, blant annet Havnekontoret, Bryggekanten Brasseriet og Scenekanten. På grunn av at dette konseptet er helt flunkende nytt har vi derfor ikke mulighet til å inkludere Skjærvanatt i festivalpasset – og du må derfor kjøpe egen billett til dette fantastiske nachspillet.

Kjøp billeter til Skjærvanatt her!

ARTISTER

Sted: Quality Hotel Grand, Kristiansund

Steve Hill (CA)


Sted: Scenekanten

Ogras


Sted: Bryggekanten

Brasseriet DJ’s (vil bli annonsert)


Steve Hill (CA)

 

Steve Hill ble en sensasjon da han startet på sin triologi “Solo Recordings” I 2013. Etter noen år som frontfigur i forskjellige band bestemte han seg for å gjøre alt selv. Steve Hill synger, spiller gitar, trommer og munnspill, og alt skjer live både i studio og på scenen. Hans «one man band» stil gjorde han til stjerne over natta i Canada.

Volum 1 ble nominert til Juno Awards (Canadisk Grammy) I 2014, og vant prisen for årets album i The International Blues Challenge, men det var med Volum 2 at det virkelig tok av, bare sjekk dette: Vinner av Juno Awards 2015 for Best blues album of the year, vinner av Maple Blues Awards 2015 I kategoriene Electric act of the year, Guitarist of the year, Recording Producer of the year og Entertainer of the year!

Det er nesten smått surrealistisk at vi i Skjærvafest har klart å få en så stor artist på kroken allerede andre året, og nå tar Mr. Steve Hill altså den lange veien fra Montreal i Canada og helt opp til Kristiansund, byen ute i havet på lille Nordmøre i Norge. Dette tror vi blir stort både for oss og Steve!

Steve Hill spiller fredag 28. juli og lørdag 29. juli på Quality Hotel Grand, Kristiansund ved midnatt.

I tillegg spiller han på Skjærvafest fredag 28. juli kl. 20:30.

stevehill

 

Ogras

 

Fra Romsdal kommer bandet Ogras, dette er bandet som tar publikum med på en musikalsk berg- og dalbane, over balkanske vidder og irske enger, ispedd energisk, feststemt rock. Dansing på bordene og høy partyfaktor kan forventes når gutta inntar scenen på Havnekontoret fredag 28. og lørdag 29. juli!

 

Det seks manns store bandet trakterer instrumenter som trommer, gitar, bas, banjo, fele, mandolin osv. og beskrives som en blanding av sirkus, vekkelsesmøte og en låvefest. Overalt hvor de kommer går det gjetord om ville tilstander, og dette er den perfekte comboen for en vellykket avslutning på en festivaldag.

 

Ogras spiller på Havnekontoret fredag 28. juli og lørdag 29. juli ved midnatt.

Ogras-rr-2016-rett-versjon

Program for Bryggekanten, følg med på https://www.facebook.com/bryggekanten/?fref=ts

 

Billetter: https://skjervafest.ticketco.no/skjaervafest_2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *