Hovedscenen skifter navn til Boligpartnerscenen!

Vi har fått oss en ny samarbeidspartner i Eiendom i Fokus AS, Boligpartner Nordmøre. De vil sponse vår hovedscene, og vi er stolte over å få nok et medlem i vår Skjærvafestfamilie.

Logo EIF ny 2017 mediumEiendom i Fokus AS er ny forhandler av BoligPartner sine hus og hytter på Nordmøre.
 I inspirerende lokaler midt i sentrum av Kristiansund (Vågeveien 7) blir det offisiell åpning av kontoret den 9.mars 2017. Her blir det servert kaffe og kake for både kunder og samarbeidspartnere, så det er bare å stikke innom for en uforpliktende boligprat!

Eiendom i Fokus AS er eneste forhandler av BoligPartner sine boliger og hytter på Nordmøre. Selskapet drives av Espen Ludvigsen og Ole Anders Lund. Sammen har disse en bred erfaring fra både eiendomsutvikling og bankbransjen (rådgiving), og dette er med på å skape en helhetlig og trygg prosess for kundene.

Sammen med lokale leverandører på Nordmøre blir selskapet en viktig del av nybyggingen fremover, da hovedsakelig innen trehusbebyggelse. Selskapet er rigget for å kunne utføre bygging for private, samt prosjektutvikling av boligfelt/ tomter sammen med andre utbyggere.
Våre kunder kan finne inspirasjon fra BoligPartners kataloghus/ hytter, og deretter tilpasse tegningene til de ønsker og behov som måtte være. Vi har dyktige arkitekter som hjelper til med dette. Vi forstår at det å bygge din egen bolig er en av de største investeringene en kunde gjør gjennom sitt liv, derfor skal vi sammen med kunden legge en grundig og kvalitetsmessig plan for realisering av boligdrømmen. Her kan vi nevne gode løsninger på design, utførelse og en oversiktlig økonomisk plan for kundene som skal skape trygghet og forutsigbarhet.
Selskapet vil i løpet av våren 2017 slippe ferdig prosjekterte boliger på Nordmøre. Her kommer alt fra større eneboliger med utleie, til tomannsboliger og leiligheter.

boligp

Ole Anders og Espen uttaler: «Vi ønsker alle som vurderer å bygge eller kjøpe seg en ny bolig velkomne til å ta kontakt for en uforpliktende boligprat. Dette gjelder også dere som er nysgjerrig på hvordan forløpet fra «tanke» til realisering av en bolig foregår.
 Velkommen til oss.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *