Intervju med Tea Megaard

Lørdag, sol og festival i Skjærva. Nå er det virkelig flott her. Tea Megaard gjester festivalen etter at hun var èn av to som vant Ung Artist-stipendet fra Skjærvafest og Gjensidige. Vi tok en prat med henne i vår litt slitne backstage-sofa. Tea går på Surnadal Sparebank-scenen kl. 15.45.

Av Kristina Juul Jørgensen

Foto: Maiken Mathisen

Har du en god, eventuelt dårlig, historie fra en spillejobb?

-Jeg ble kontaktet av Sofar Sounds, en organisasjon som booker artister til hemmelige venues. Knappe to uker før spillejobben fikk jeg endelig vite hvor jeg skulle spille. Konseptet er basert på hemmelighold, og publikum må være medlem i Sofar Sounds for å kunne delta. Publikum får bare billettene tilsendt.

Jeg fikk vite at jeg skulle spille i Molde, på taket av Molde Mølle. Det var helt fantastisk fint vær, og virkelig en perfekt spillejobb!

Har du noen spesielle ønsker for hva du vil finne backstage når du skal gjøre en spillejobb?

-Nei, altså, jeg blir storfornøyd med vann jeg! Og litt mat kanskje? Ellers trenger jeg bare en plass å kunne varme opp stemmen, og stemme gitaren min.

3 kjappe:

Bacalao eller blainnabaill? Bacalao

Frode Alnæs eller Elg? Frode Alnæs – fordi han er rå på gitar!

Et sted ved havet eller Mexico? Et sted ved havet!

Hvor går veien videre etter Skjærvafest?

-Jeg skal være med på en MGP jr.-camp på Trøndertun i Trondheim. Jeg var med på en UKM-festival, og ble valgt ut til å representere UKM i musikkkonkurransen. Det blir utrolig spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *