Intervju med Revolt V

Vi tok en prat med gutta i Revolt V (fem) etter åpningskonserten under årets Skjærvafest. Bandet vant Skjærvafest sin bandkonkurranse “Ung Artist-stipend” i samarbeid med Gjensidige og Dreamfarm Studios.

Av Kristina Juul Jørgensen

Foto: Maiken Mathisen

Har dere en god, eventuelt dårlig, historie fra en spillejobb?

-Vi spilte på Tusten i Romsdalen da vi var helt i den spede begynnelsen av oppstartsfasen. Det var vår første betalte spillejobb, og arrangørene forespeilet at det ville komme 3000 publikummere. Det kom 10.

Ikke fordi det var noe som helst galt med verken arrangør eller band, men fordi det kom tidenes verste snøstorm.

Så der stod vi da. I snøstorm og motvind. Frøs fingrene av oss, og prøvde å sørge for at instrumentene ikke skulle bli dekket av snø. Snømannen, unnskyld, vokalisten, måtte stå ut på ei rampe. Og gitaristen følte på en slags dårlig samvittighet for at han, og resten av bandet, fikk stå “inne” på scena, så han tok seg noen småturer ut for å hilse på den forfrosne bandkollegaen.

 

Er det noe dere i bandet aldri blir enige om, eller alltid er enig om?

-Hehe, vi er ganske ofte uenige.. Vi har såpass ulike personligheter alle mann, så det er ofte vi må inngå kompromiss med hverandre. Da vi skulle finne navnet på EP’en vår klarte vi ikke bli enige, selv om vi hadde uendelig med forslag, og endte opp med å bare ta navnet på ei av låtene. Ofte kjører vi avstemming da, flertallet vinner alltid.

Foto: Maiken Mathisen

3 kjappe:

Bacalao eller blainnabaill? -Blainnabaill!

Frode Alnæs eller Elg? -Elg! Øøøøøh, vent! Ja, Elg!

Et sted ved havet eller Mexico? -Et sted ved havet selvfølgelig!

Foto: Maiken Mathisen

Hvor går veien videre etter Skjærvafest?

Krøsset – klubbøya

-Vi skal spille på Krøsset i Oslo i forbindelse med KlubbØya, under Øyafestivalen! Det blir skikkelig stas, selv om vi må ha gjestebassist siden vår skal meske seg i sol den uka. Ellers skal vi faktisk spille under Jugendfest i Ålesund i august. På samme scene som Galantis, Highasakite, TNT og flere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *