– 1 DAG TIL SKJÆRVAFEST –

Med gode værforhold i vente, kan årets festival bare komme i gang! Riggingen går på høygir og alle frivillige gjør virkelig alt for at DU skal få noen flotte dager på Skjærvafest. Yr.no melder om opphold, sol og varme som tilsier at du gjør lurt i å ta med deg badetøy og solkrem inn på området. Med temperaturer fra 19° kommer Skjærva til å vise seg fra sin absolutt beste side.

Hvordan bytter jeg inn billett til bånd?

Vi har en stand på Quality Hotell Grand fra kl. 12.00 til 18.00 torsdag 27.07. Her kan du bytte inn din forhåndskjøpte billett til festivalbånd eller kjøpe festivalpass og billetter til Skjærvafest.

Billetter kan også kjøpes gjennom vår nettside: www.skjervafest.no/billetter. Minner om at billetter som kjøpes ved inngangen koster 100,- ekstra, så det lønner seg å kjøpe på forhånd.

Området er på vei opp

Våre frivillige jobber iherdig for å ferdigstille området til åpning. Skilt males, scene rigges, og artistområde klargjøres før morgensdagens åpning. Med flere muligheter for god mat, nydelig musikk,  drikke og handlemuligheter, er festivalområdet et sted for alle og enhver. Tvangstrøye, Natur og Ungdom, Boligpartner og Surnadal Sparebank er å finne i handlegata på festivalområdet.

Fullstendig program for festivalen finner du her. 

Vi gleder oss til å dele årets festivalopplevelser med deg!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *